Vieno kąsnio sumuštiniai

Antiena:

  1. Profitrolis su ančių kepenėlių paštetu ir apelsinų džemu
  2. Ančių kepenėlių paštetas ant vaisinės duonelės su figų džemu
  3. Mini kriaušė su antienos musu bei parmezano sūrio drožlėmis
  4. „Foie- gras“ kąsnelis su rūkyta anties filė ir aviečių džemu
  5. „Foie- gras“ kąsnelis ant vaisinės duonelės su apelsinų-imbiero džemu
  6. Antiena „confit“ su saldžiarūgščiu padažu cikorijos lape
  7. Traškūs krepšeliai su antienos filė ir karamelizuotais svogūnais
  8. Rūkytos antienos filė su karamelizuotu ananasu ir šviežiu greipfrutu

Žvėriena:

  1. Vytinta stirniena su porto vyne marinuota vyšnia
  2. Žvėrienos terinas ant vaisinės duonelės su apelsinų džemu
  3. Žvėrienos terinas su balzamike marinuotu svogūnėliu
  4. Stirnienos filė “ kąsnelis“ su mini kriaušyte ir pelėsiniu sūriu

Kiauliena:

  1. Karšto rūkymo kiaulienos filė suktinukas su sūrio kremu ir žolelėmis
  2. Kiaulienos terinas ant grūdėtos duonelės su džiumbo kaparėliu
  3. Karšto rūkymo šoninės suktinukas su daržovių iešmeliu
  4. Serano kumpio iešmelis su melionu, parmezanu ir baziliku
  5. Kiaulienos filė „bokštelis“, baravykų – trumų kremas, skrudinta duonelė
  6. Kiaulienos filė „bokštelis“ su keptu burokėliu ir šviežių žirnelių daigais
  7. Mini sumuštinukas su vytintu kumpiu ir kornišonu
  8. Šparagas apsuktas Serano kumpio griežinėliu
  9. Traški grisini lazdelė su Serano kumpio juostelėmis

Vištiena:

  1. Vištienos krūtinėlės iešmelis su sezamu ir „rose“ padažu
  2. Tortilijos suktinukas su terijaki vištiena ir traškiomis salotomis
  3. Vištienos terinas ant grūdėtos duonelės su žolelėmis ir mini pomidoriuku
  4. Profitroliai su kepenėlių paštetu ir antienos gabaliukais

Jautiena:

  1. Jautienos liežuvio suktinukas su „Vitello-tonnato“ padažu
  2. Jautienos liežuvio suktinukas su daržovių iešmeliu
  3. Kepta jautienos filė su „Roquefort“ pelėsiniu sūriu ir žaliaisiais šparagais
  4. Jautienos „tartar“ su kaparėliais ant skrudintos duonelės su „kongo“ bulvių traškučiu
  5. Keptų baklažanų – liežuvio suktinukas pagardintas krienų padažu
  6. Jautienos „tartar“ suši nori lape

Žuvis:

  1. Profitrolis su sūdyta lašiša ir „tar-tar“ padažu
  2. Rūkyto ungurio ir „foie-gras“ užkandėlė su obuolių piure
  3. Rūkyto ungurio ir šviežio agurko užkandėlė
  4. Rūkytas ungurys su putpelės kiaušiniu ir raudonaisiais lašišiniais ikrais
  5. Profitrolis su paprika eskalibada ir ančiuviais
  6. Brusketas su grill daržovėmis ir ančiuviais
  7. Lašišos “tartar“ suši nori lape su džiovintų pomidorų pesto padažu
  8. Lašišos „tartar“ su pesto padažu ant skrudintos duonelės
  9. Sūdyta lašišos filė su putpelės kiaušiniu ir raudonaisiais lašišiniais ikrais ant paskrudintos duonelės
  10. Tortilijos suktinukas su lašiša ir traškiomis salotomis
  11. Marinuotos lašišos kubelis su žirnelių – mėtų kremu
  12. Sūdytos lašišos suktinukas su sūrio kremu
  13. Mini sumuštinukas su sūdyta lašiša, putpelių kiaušiniu bei žolelių sviestu ant traškios duonelės
  14. Marinuotas šviežio tuno kubelis sezame su jūros dumbliais
  15. Tuno tataki su pesto padažu ir topinambo traškučiu
  16. Tuno tataki su artišokais
  17. Tuno tartaras suši nori lape
  18. Šviežio tuno suktinukai su krevečių – sūrio kremu
  19. Šviežio tuno “tar tar“ suši nori lape ir japonišku padažu
  20. Šviežio tuno “tar tar“ su kaparėliais, džiovintais pomidorais, svogūnėliais ir sezamo sėklomis
  21. Riebios silkės filė ant grūdėtos duonelės su baravykų kremu ir žolelėmis
  22. Riebios silkės filė gabalėliai su marinuotu burokėliu ir bulvyte

Jūros gėrybės:

  1. Mini aštuonkojo vėrinukas su „šafrano“ bulvyte ir saulėje džiovintais pomidorais
  2. Mini aštuonkojo vėrinukas su saulėje džiovintais pomidorais ir pasiflorais
  3. Jūros gėrybių „seviche“ su avokadų padažu
  4. Krevečių spurga su čili padažu
  5. Karališka krevetė „kataifi“ tešloje su saldžiu čili padažu
  6. Krevetė tempuroje su tadziki padažu
  7. Krevečių – sūrio triufelis žolelių apvalkale ant skrudintos duonelės

Vegetariški:

  1. 3-jų rūšių sūrio triufelis migdolų drožlėse
  2. Sūrio triufelis pistacijų dulkėse
  3. Profitrolis su dviejų sūrių kremu
  4. Profitrolis su baklažanų – Brie sūrio musu, pagardintas žolelėmis
  5. Arbūzo ir fetos sūrio iešmelis su baziliku
  6. Mocarelos – cherry pomidorų iešmelis su pesto padažu
  7. Rojaus obuoliukų- mocarelos iešmelis
  8. Sūrio – grybų vėrinukas su alyvuogėmis
  9. Pelėsinio sūrio „Brie“ kąsnelis su graikiniu riešutu ir krekeriu
  10. Šviežio agurko kubelis įdarytas fetos sūriu su „tapenado“ padažu
  11. Mėlynojo pelėsinio sūrio kąsnelis su vynuoge ir krekeriu
  12. Mini kriaušė su sūrio triufeliu
  13. Keptų baklažanų suktinukas su varškės, graikinių riešutų bei žalumynų įdaru
  14. Traškus tešlos krepšelis su salierais, špinatais ir Džiugo sūriu
  15. Griliuje keptos cukinijos bokštelis su mėtomis ir ožkos sūriu
  16. Profitrolis su ispanišku griliuotų paprikų ir alyvuogių kremu
  17. Datulė įdaryta pikantišku varškės kremu
  18. Brusketa su grill daržovėmis ir mėlynuoju pelėsiniu sūriu
  19. Brusketa su miško grybais ir kedrų pinijomis
  20. Brusketa su paprika Muhamara ir karamelizuotomis morkytėmis
  21. Brusketa su avokadų – pomidorų salsa
  22. Brusketa su pomidorų salsa

Veganiški:

  1. Filo tešlos krepšelis įdarytas avokadų – alyvuogių musu, itališkais triufeliais bei šviežiais mangais
  2. Burokėlių musas su kedro pinijomis ant grūdėtos duonelės
  3. Sėklų krepšelis su paprika Muhamara (paprikos, graikinių riešutų ir saulėje džiovintų pomidorų musas)
  4. Daržovių lazdelės su gvakamole
  5. Žiedinio kopūsto kąsnelis su pistacijų riešutais ir žaluma
  6. Traškūs ritinėliai su daržovėmis ir saldžiu čili padažu
  7. Gaivi vynuogė anakardžių riešutų muso apvalkale, pistacijų dulkėse
  8. Sėklų krepšelis su humusu
  9. Sėklų krepšelis su grybų paštetu
  10. Kepta cukinija su šilkiniu „Tofu“ sūriu
  11. Bulvių krepšeliai su baklažanų musu
  12. Didžiosios alyvuogės įdarytos veganišku sūriu ir apkeptos traškioje linų sėmenų ir speltos miltų plutelėje