Karštieji patiekalai

Antiena:

  1. Antienos šlaunelė patiekiama su juodaisiais lęšiais ir daržovių ratatouille

Žvėriena:

  1. Ėriuko blauzdelė troškinta raudoname vyne, pagardinta miško žolelėmis, patiekiama su bulvių piure, gausiu padažu ir keptais burokėliais balzamike
  2. Brandintas elnienos steikas, pateikiamas su raudono vyno-bruknių padažu ir krosnyje keptomis bulvių skiltelėmis
  3. Elnienos stroganovas, pateikiamas su bulvių piure ir daržovių ratatouille

Kiauliena:

  1. Minkšta kiaulienos sprandinė, marinuota su žolelėmis, patiekiama su raudono vyno padažu, bulvių ir sūrio pyragu, bei balzamike marinuotais pomidorais su mėlynojo svogūno žiedais
  2. Kiaulienos filė „bokšteliai“ patiekiami su bulvių piure, keptais miško grybais ir klasikiniu „demi – glace“ padažu
  3. Kiaulienos nugarinės ritinėlis su daržovių ir rūkytos šoninės įdaru, patiekiamas su sluoksniuotu bulvių pyragu bei baravykų – rozmarino padažu
  4. Sous vide virta kiauliena, patiekiama su baklažanų tyre, keptu pankoliu, kreivabūdėmis ir pankolio sėklomis
  5. Žolelėse marinuoti kiaulienos sprandinės medalionai su klasikiniu „demi – glace“ padažu ir keptų bulvių ketvirčiukais, pagardintais kmynais

Paukštiena:

  1. Kalakutienos suktinukai su špinatais ir sūriu, patiekiami su kukurūzų „polenta“ arba morkų-salierų piure
  2. Kalakutienos filė kepsneliai su vytintu „serrano“ kumpiu, cus-cus kruopų bokšteliu bei šalavijais
  3. Vištienos filė vėrinukai su „cus-cus“ kruopomis ir daržovėmis, patiekami su špinatų – grietinėlės padažu
  4. Vištienos filė suktinukas su sūrio-špinatų, džiovintų pomidorų įdaru patiekiamas su virtų bulvių ir morkų piure bei sojos-grietinėlės padažu
  5. Vištienos filė suktinukai su sūrio-daržovių įdaru šaltai rūkytos šoninės apvalkale patiekiamas su kukurūzų polenta bei padažu
  6. Ilgai raudoname vyne troškinta vištiena „coq au vin“, patiekiama su salierų-bulvių piure ir daržovėmis
  7. Vištienos troškinys su baravykais, provanso žolelėmis, patiekiamas su bulvių piure
  8. Vištienos krūtinėlė įdaryta mocarela ir saulėje džiovintais pomidorais, patiekiama su „basmati“ ryžiais
  9. Vištienos filė suktinukai įdaryti baravykais ir Golden Schmidt sūriu, patiekiami su kukurūzų polenta
  10. Vištienos suktinukai įdaryti sūriu ir brokoliais patiekiami su keptomis bulvytėmis, smidrais ir švelniu vyno padažu
  11. Vištienos krūtinėlė įdaryta baravykais ir šonine, pateikiama su „basmati“ ryžiais

Jautiena:

  1. Jautienos steikas „fillet mignon“ patiekiamas su svieste keptais baravykais, bulvytėmis, špinatais ir klasikiniu „demi-glace“ padažu
  2. Sous vide veršiena, patiekiama su baklažanų tyre, Vichyssoise padažu, keptu pankoliu, kreivabudėmis ir raudono vyno – grietinėlės padažu

Žuvis:

  1. Norvegiškos lašišos filė kepsnys su „kish Loren“ pyragu ir špinatų padažu
  2. Marinuota ir lengvai kepta lašiša su Višisuaz padažu, edamame pupelėmis ir shimieji grybais
  3. Oto filė su balto vyno-šafrano padažu, pateikiama su bulvių – salierų muslinu ir smidrais
  4. Oto filė suktinukai patiekiami su daugiaryžiu ir olandišku padažu
  5. Oto filė su baravykų- grietinėlės padažu, patiekiama su žaliųjų žirnelių ir bulvių piure
  6. Oto filė suktinukas įdarytas cukinija patiekiamas su karališka krevete, bulvių – žaliųjų žirnelių piure bei bešamelio padažu
  7. Oto filė su vėžių uodegėlėmis, patiekiama su perlinėmis kruopomis – daržovių ratatouille ir balto vyno – šafrano padažu
  8. Starkio filė su balto vyno-šafrano padažu, pateikiama su bulvių – salierų muslinu, smidrais ir citrinų putomis
  9. Starkio filė su balto vyno-šafrano padažu, pateikiama su žaliųjų žirnelių-bulvių piure, citrinų putomis ir smidrais
  10. Starkio ir lašišos „Pynė“, patiekiama su keptu moliūgu ir špinatais
  11. Starkio filė patiekiama su topinambų muslinu, shimeji grybais, edamame pupelėmis bei baziliko padažu
  12. Sterko filė su rausvu žuvies – anyžiaus padažu, patiekiama su kinva ir marinuotomis mini daržovėmis
  13. Filo tešlos krepšelis įdarytas perliniu kuskusu, tigrinėmis krevetėmis, vištiena, špinatais bei mėlynojo pelėsinio sūrio – grietinėlės padažu
  14. Jūros šukutės su žiedinių kopūstų piure, mini daržovėmis ir raudonaisiais ikrais, patiekamos su balzamiko padažu
  15. Jūros šukutė su gražgarstėmis ir raudonaisiais ikrais
  16. Karališkos krevetės „Flambe“ su jūros dumblių salotomis
  17. Plekšnės filė suktinukai su kaparėlių padažu ir bulvių-morkų piure

Vegetariški patiekalai:

  1. Virtų bulvių kukulaičiai įdaryti dviejų rūšių sūriais ir špinatais, patiekiami su sviesto-grietinės padažu
  2. Kepti baklažano griežinėliai su troškintų daržovių ratatouille ir sūriu
  3. Karališkas ožkos sūrio ir itališkų triufelių Štriudelis su organiško kokosų pieno, kakavos sviesto ir kedro riešutų padažu
  4. Purpuriniai „Gnocchi“ su keptais skrudintais shitaki grybais, bulvių čipsais, ožkos sūriu, trumų tyre ir šviežiomis uogomis

Griliaus patiekalai:

  1. Lašišos file kepsniai ant griliaus
  2. Rausvojo tuno filė kepsnys ant griliaus
  3. Oto steikas folijoje ant griliaus
  4. Kiaulienos sprandinės šašlykas
  5. Kiaulienos šonkauliukai
  6. Liulia kebabas su jautiena lavaše
  7. Vištienos kumpelių šašlykas
  8. Jautienos išpjovos kepsniai ant griliaus
  9. Brandintas elnienos steikas ant griliaus
  10. Karališkų krevečių iešmeliai
  11. Ant griliaus keptas aštuonkojis