Karštieji patiekalai
Antiena:
- Antienos šlaunelė patiekiama su juodaisiais lęšiais ir daržovių ratatouille
Žvėriena:
- Ėriuko blauzdelė troškinta raudoname vyne, pagardinta miško žolelėmis, patiekiama su bulvių piure, gausiu padažu ir keptais burokėliais balzamike
- Brandintas elnienos steikas, pateikiamas su raudono vyno-bruknių padažu ir krosnyje keptomis bulvių skiltelėmis
- Elnienos stroganovas, pateikiamas su bulvių piure ir daržovių ratatouille
Kiauliena:
- Minkšta kiaulienos sprandinė, marinuota su žolelėmis, patiekiama su raudono vyno padažu, bulvių ir sūrio pyragu, bei balzamike marinuotais pomidorais su mėlynojo svogūno žiedais
- Kiaulienos filė „bokšteliai“ patiekiami su bulvių piure, keptais miško grybais ir klasikiniu „demi – glace“ padažu
- Kiaulienos nugarinės ritinėlis su daržovių ir rūkytos šoninės įdaru, patiekiamas su sluoksniuotu bulvių pyragu bei baravykų – rozmarino padažu
- Sous vide virta kiauliena, patiekiama su baklažanų tyre, keptu pankoliu, kreivabūdėmis ir pankolio sėklomis
- Žolelėse marinuoti kiaulienos sprandinės medalionai su klasikiniu „demi – glace“ padažu ir keptų bulvių ketvirčiukais, pagardintais kmynais
Paukštiena:
- Kalakutienos suktinukai su špinatais ir sūriu, patiekiami su kukurūzų „polenta“ arba morkų-salierų piure
- Kalakutienos filė kepsneliai su vytintu „serrano“ kumpiu, cus-cus kruopų bokšteliu bei šalavijais
- Vištienos filė vėrinukai su „cus-cus“ kruopomis ir daržovėmis, patiekami su špinatų – grietinėlės padažu
- Vištienos filė suktinukas su sūrio-špinatų, džiovintų pomidorų įdaru patiekiamas su virtų bulvių ir morkų piure bei sojos-grietinėlės padažu
- Vištienos filė suktinukai su sūrio-daržovių įdaru šaltai rūkytos šoninės apvalkale patiekiamas su kukurūzų polenta bei padažu
- Ilgai raudoname vyne troškinta vištiena „coq au vin“, patiekiama su salierų-bulvių piure ir daržovėmis
- Vištienos troškinys su baravykais, provanso žolelėmis, patiekiamas su bulvių piure
- Vištienos krūtinėlė įdaryta mocarela ir saulėje džiovintais pomidorais, patiekiama su „basmati“ ryžiais
- Vištienos filė suktinukai įdaryti baravykais ir Golden Schmidt sūriu, patiekiami su kukurūzų polenta
- Vištienos suktinukai įdaryti sūriu ir brokoliais patiekiami su keptomis bulvytėmis, smidrais ir švelniu vyno padažu
- Vištienos krūtinėlė įdaryta baravykais ir šonine, pateikiama su „basmati“ ryžiais
Jautiena:
- Jautienos steikas „fillet mignon“ patiekiamas su svieste keptais baravykais, bulvytėmis, špinatais ir klasikiniu „demi-glace“ padažu
- Sous vide veršiena, patiekiama su baklažanų tyre, Vichyssoise padažu, keptu pankoliu, kreivabudėmis ir raudono vyno – grietinėlės padažu
Žuvis:
- Norvegiškos lašišos filė kepsnys su „kish Loren“ pyragu ir špinatų padažu
- Marinuota ir lengvai kepta lašiša su Višisuaz padažu, edamame pupelėmis ir shimieji grybais
- Oto filė su balto vyno-šafrano padažu, pateikiama su bulvių – salierų muslinu ir smidrais
- Oto filė suktinukai patiekiami su daugiaryžiu ir olandišku padažu
- Oto filė su baravykų- grietinėlės padažu, patiekiama su žaliųjų žirnelių ir bulvių piure
- Oto filė suktinukas įdarytas cukinija patiekiamas su karališka krevete, bulvių – žaliųjų žirnelių piure bei bešamelio padažu
- Oto filė su vėžių uodegėlėmis, patiekiama su perlinėmis kruopomis – daržovių ratatouille ir balto vyno – šafrano padažu
- Starkio filė su balto vyno-šafrano padažu, pateikiama su bulvių – salierų muslinu, smidrais ir citrinų putomis
- Starkio filė su balto vyno-šafrano padažu, pateikiama su žaliųjų žirnelių-bulvių piure, citrinų putomis ir smidrais
- Starkio ir lašišos „Pynė“, patiekiama su keptu moliūgu ir špinatais
- Starkio filė patiekiama su topinambų muslinu, shimeji grybais, edamame pupelėmis bei baziliko padažu
- Sterko filė su rausvu žuvies – anyžiaus padažu, patiekiama su kinva ir marinuotomis mini daržovėmis
- Filo tešlos krepšelis įdarytas perliniu kuskusu, tigrinėmis krevetėmis, vištiena, špinatais bei mėlynojo pelėsinio sūrio – grietinėlės padažu
- Jūros šukutės su žiedinių kopūstų piure, mini daržovėmis ir raudonaisiais ikrais, patiekamos su balzamiko padažu
- Jūros šukutė su gražgarstėmis ir raudonaisiais ikrais
- Karališkos krevetės „Flambe“ su jūros dumblių salotomis
- Plekšnės filė suktinukai su kaparėlių padažu ir bulvių-morkų piure
Vegetariški patiekalai:
- Virtų bulvių kukulaičiai įdaryti dviejų rūšių sūriais ir špinatais, patiekiami su sviesto-grietinės padažu
- Kepti baklažano griežinėliai su troškintų daržovių ratatouille ir sūriu
- Karališkas ožkos sūrio ir itališkų triufelių Štriudelis su organiško kokosų pieno, kakavos sviesto ir kedro riešutų padažu
- Purpuriniai „Gnocchi“ su keptais skrudintais shitaki grybais, bulvių čipsais, ožkos sūriu, trumų tyre ir šviežiomis uogomis
Griliaus patiekalai:
- Lašišos file kepsniai ant griliaus
- Rausvojo tuno filė kepsnys ant griliaus
- Oto steikas folijoje ant griliaus
- Kiaulienos sprandinės šašlykas
- Kiaulienos šonkauliukai
- Liulia kebabas su jautiena lavaše
- Vištienos kumpelių šašlykas
- Jautienos išpjovos kepsniai ant griliaus
- Brandintas elnienos steikas ant griliaus
- Karališkų krevečių iešmeliai
- Ant griliaus keptas aštuonkojis