Salotos
- Šviežių daržovių salotos su švelniai sūdytos lašišos filė gabaliukais, krevetėmis, mocarela sūriu ir marinuotomis alyvuogėmis
- Sezoninių daržovių salotos su rūkyta kalakuto krūtinėle, persikais ir provanso žolelėmis
- Gražgarsčių salotos su avokadu, karališkomis krevetėmis ir provanso žolelių padažu
- „Frezze“ ir garžgarsčių salotos su graikišku sūriu feta, vytintais vyšniniais pomidoriukais ir lengvu padažu
- „Nicos“ salotos su „šafrano“ bulvytėmis, putpelės kiaušiniu, tuno gabalėliais bei garstyčių padažu
- Graikiškos salotos su fetos sūriu, mėlynojo svogūno žiedais, marinuotais kaparėliais, šviežiais pomidorais, agurkais ir skaidraus balzamo padažu su žolelėmis
- Krabų mėsos salotos su sūriu, kiaušiniu, šviežiais agurkais ir majonezo-žolelių padažu
- Milano salotos su salieru, kumpiu, fermentiniu sūriu, saldžiarūgščiais obuoliais bei majonezo-garstyčių padažu
- Salotos su raugintais agurkėliais, virtomis bulvytėmis, prieskoninėmis žolelėmis, virto kumpio gabalėliais ir padažu
- Ožkos sūrio salotos su karamelizuotais burokėliais, gražgarsčių lapais ir balzamiko padažu
- Itališkos mocarelos sūrio salotos su vyšniniais pomidoriukais, juodomis alyvuogėmis ir baziliko „pesto“ padažu
- Gražgarsčių salotos su džiovintais saulėje pomidorais, greipfrukto skiltelėmis ir parmezano sūrio drožlėmis
- Skaidriųjų ryžių makaronų salotos su marinuotais dumbliais, šviežio agurko juostelėmis, lengvai pakeptais kalmarais, karališkomis krevetėmis, sezamo sėklomis ir japonišku padažu
- Salierų-obuolių salotos su džiovintais abrikosais ir natūraliu jogurtu
- Rūkytos lašišos filė gabaliukai su medaus-garstyčių padažu ir šviežių salotų lapais
- Gražgarstės ir „lollo – rosso“ salotos su marinuotos ir keptos jautienos gabalėliais, saulėje džiovintais pomidorais, pinijų riešutais ir parmezano sūrio drožlėmis
- Traškios kiaulienos šoninės salotos su mini pomidoriukais ir sezoninių salotų lapais bei žolelių padažu
- Cezario salotos su kepta vištienos krūtinėle arba traškia šonine, ančiuvių padažu, putpelės kiaušiniais ir parmezano sūrio drožlėmis
- Žaliųjų lęšių salotos su marinuotais agurkėliais ir kepto kumpio gabalėliais bei skaidriu žolelių padažu
- Sezoninių daržovių salotos su moliūgo sėklomis, saulėgrąžomis, daigintais grūdais ir medaus-garstyčių padažu
- Mėlynojo pelėsio sūrio salotos su karamelizuota kriauše, sultenės lapais ir skrudintais anakardžio riešutais
- „Romaine“ salotos su vytinto „serrano“ kumpio griežinėliais, virtomis bulvytėmis, saulėje džiovintais pomidorais ir marinuotomis alyvuogėmis
- Rūkytos antienos salotos su žaliosiomis vynuogėmis, gražgarsčių lapais bei saldžiarūgščiu medaus padažu
- Jautienos liežuvio salotos su virtomis bulvytėmis, putpelės kiaušiniu, marinuotais žirneliais ir krienų padažu
- Rūkytos vištienos salotos su virtu kiaušiniu, marinuotais kukurūzais ir porais, patiekiamos su majonezo – žolelių padažu
- Jūros gėrybių salotos su pasiflorų putėsiais
- Antienos „confit“ salotos su „Džiugo“ sūriu, pagardintos medaus-garstyčių padažu
- Karališkos krevetės su jūros dumblių salotomis
- Gražgarsčių salotos su avokadu, karališkomis krevetėmis ir provanso žolelių padažu
- Tradicinės Lietuviškos salotos
Salotos veganiškos:
- Super vitaminų salotos: laukinis Kale kopūstas, tarkuota morka, organiškas tahinis, skaldyti anakardžiai. Padažas: Klevų sirupas arba medus ir laimo sultys bei himalajų druska
- Šviežių daigų salotos: saulėgrąžų daigai, daigintos mungo pupelės arba daiginti lęšiai, granatų sėklos, avokadas, lengvai skrudintos saulėgrąžų sėklos, apelsinų padažas
- Veganas Cezаris su grybais