Salotos

  1. Šviežių daržovių salotos su švelniai sūdytos lašišos filė gabaliukais, krevetėmis, mocarela sūriu ir marinuotomis alyvuogėmis
  2. Sezoninių daržovių salotos su rūkyta kalakuto krūtinėle, persikais ir provanso žolelėmis
  3. Gražgarsčių salotos su avokadu, karališkomis krevetėmis ir provanso žolelių padažu
  4. „Frezze“ ir garžgarsčių salotos su graikišku sūriu feta, vytintais vyšniniais pomidoriukais ir lengvu padažu
  5. „Nicos“ salotos su „šafrano“ bulvytėmis, putpelės kiaušiniu, tuno gabalėliais bei garstyčių padažu
  6. Graikiškos salotos su fetos sūriu, mėlynojo svogūno žiedais, marinuotais kaparėliais, šviežiais pomidorais, agurkais ir skaidraus balzamo padažu su žolelėmis
  7. Krabų mėsos salotos su sūriu, kiaušiniu, šviežiais agurkais ir majonezo-žolelių padažu
  8. Milano salotos su salieru, kumpiu, fermentiniu sūriu, saldžiarūgščiais obuoliais bei majonezo-garstyčių padažu
  9. Salotos su raugintais agurkėliais, virtomis bulvytėmis, prieskoninėmis žolelėmis, virto kumpio gabalėliais ir padažu
  10. Ožkos sūrio salotos su karamelizuotais burokėliais, gražgarsčių lapais ir balzamiko padažu
  11. Itališkos mocarelos sūrio salotos su vyšniniais pomidoriukais, juodomis alyvuogėmis ir baziliko „pesto“ padažu
  12. Gražgarsčių salotos su džiovintais saulėje pomidorais, greipfrukto skiltelėmis ir parmezano sūrio drožlėmis
  13. Skaidriųjų ryžių makaronų salotos su marinuotais dumbliais, šviežio agurko juostelėmis, lengvai pakeptais kalmarais, karališkomis krevetėmis, sezamo sėklomis ir japonišku padažu
  14. Salierų-obuolių salotos su džiovintais abrikosais ir natūraliu jogurtu
  15. Rūkytos lašišos filė gabaliukai su medaus-garstyčių padažu ir šviežių salotų lapais
  16. Gražgarstės ir „lollo – rosso“ salotos su marinuotos ir keptos jautienos gabalėliais, saulėje džiovintais pomidorais, pinijų riešutais ir parmezano sūrio drožlėmis
  17. Traškios kiaulienos šoninės salotos su mini pomidoriukais ir sezoninių salotų lapais bei žolelių padažu
  18. Cezario salotos su kepta vištienos krūtinėle arba traškia šonine, ančiuvių padažu, putpelės kiaušiniais ir parmezano sūrio drožlėmis
  19. Žaliųjų lęšių salotos su marinuotais agurkėliais ir kepto kumpio gabalėliais bei skaidriu žolelių padažu
  20. Sezoninių daržovių salotos su moliūgo sėklomis, saulėgrąžomis, daigintais grūdais ir medaus-garstyčių padažu
  21. Mėlynojo pelėsio sūrio salotos su karamelizuota kriauše, sultenės lapais ir skrudintais anakardžio riešutais
  22. „Romaine“ salotos su vytinto „serrano“ kumpio griežinėliais, virtomis bulvytėmis, saulėje džiovintais pomidorais ir marinuotomis alyvuogėmis
  23. Rūkytos antienos salotos su žaliosiomis vynuogėmis, gražgarsčių lapais bei saldžiarūgščiu medaus padažu
  24. Jautienos liežuvio salotos su virtomis bulvytėmis, putpelės kiaušiniu, marinuotais žirneliais ir krienų padažu
  25. Rūkytos vištienos salotos su virtu kiaušiniu, marinuotais kukurūzais ir porais, patiekiamos su majonezo – žolelių padažu
  26. Jūros gėrybių salotos su pasiflorų putėsiais
  27. Antienos „confit“ salotos su „Džiugo“ sūriu, pagardintos medaus-garstyčių padažu
  28. Karališkos krevetės su jūros dumblių salotomis
  29. Gražgarsčių salotos su avokadu, karališkomis krevetėmis ir provanso žolelių padažu
  30. Tradicinės Lietuviškos salotos

Salotos veganiškos:

  1. Super vitaminų salotos: laukinis Kale kopūstas, tarkuota morka, organiškas tahinis, skaldyti anakardžiai. Padažas: Klevų sirupas arba medus ir laimo sultys bei himalajų druska
  2. Šviežių daigų salotos: saulėgrąžų daigai, daigintos mungo pupelės arba daiginti lęšiai, granatų sėklos, avokadas, lengvai skrudintos saulėgrąžų sėklos, apelsinų padažas
  3. Veganas Cezаris su grybais