Veganiški patiekalai
Šaltieji užkanždiai:
- Daržovių ir šparagų terinas su saulėje džiovintų pomidorų musu, patiekiamas su anakardžio riešutų ir bazilikų padažu
- Grybų paštetas, kornišonų tar tar su marinuotais shimeji grybais, česnakine duonele, spanguolių kremu, anakardžių parmezanu, džiovintomis alyvuogėmis bei marinuotais pankoliais
Karštieji patiekalai:
- Karališkas keturių rūšių grybų bei itališkų triufelių Štriudelis su Tofu sūriu pateikiamas su organiško kokosų pieno, kakavos sviesto ir kedro riešutų padažu
- Pikantiškas kukurūzų – sūrio pyragas su kalendra ir Pepita padažu
- Kepti itališki virtinukai „Gnocchi“, patiekiami su moliūgais bei riešutų – šalavijų padažu
- Moliūgų troškinys su migdolais ir graikiniais riešutais, kale salotomis pagardintas parmezano drožlėmis
- Purpuriniai „Gnocchi“ su keptais skrudintais shitaki grybais, bulvių čipsais, šilkiniu Tofu sūriu, trumų tyre ir šviežiomis uogomis
- Grybų tartaras su kreivabūdėmis, patiekiamas su spalvotu perliniu kuskusu, gardintas baklažanų tyre ir pesto padažu su citrinžole
- Kynvos gratinas su smidrais ir voveraitėmis, organiškos kokosų pieno padažu, bei wakame jūros salotomis
- Portobello grybai savo sultyse, patiekiami su grill daržovėmis
- Daržovių troškinys su kokoso pienu ir chia sėklomis
- Kukurūzinis tofu sūrio pyragas su Pepito padažu
- Lęšių troškinukas bulvėje su marmuriniu anakardžių sūriu
- Veganiški balandėliai su dažovėmis ir Pesto padažu