Veganiški patiekalai

Šaltieji užkanždiai:

  1. Daržovių ir šparagų terinas su saulėje džiovintų pomidorų musu, patiekiamas su anakardžio riešutų ir bazilikų padažu
  2. Grybų paštetas, kornišonų tar tar su marinuotais shimeji grybais, česnakine duonele, spanguolių kremu, anakardžių parmezanu, džiovintomis alyvuogėmis bei marinuotais pankoliais

Karštieji patiekalai:

  1. Karališkas keturių rūšių grybų bei itališkų triufelių Štriudelis su Tofu sūriu pateikiamas su organiško kokosų pieno, kakavos sviesto ir kedro riešutų padažu
  2. Pikantiškas kukurūzų – sūrio pyragas su kalendra ir Pepita padažu
  3. Kepti itališki virtinukai „Gnocchi“, patiekiami su moliūgais bei riešutų – šalavijų padažu
  4. Moliūgų troškinys su migdolais ir graikiniais riešutais, kale salotomis pagardintas parmezano drožlėmis
  5. Purpuriniai „Gnocchi“ su keptais skrudintais shitaki grybais, bulvių čipsais, šilkiniu Tofu sūriu, trumų tyre ir šviežiomis uogomis
  6. Grybų tartaras su kreivabūdėmis, patiekiamas su spalvotu perliniu kuskusu, gardintas baklažanų tyre ir pesto padažu su citrinžole
  7. Kynvos gratinas su smidrais ir voveraitėmis, organiškos kokosų pieno padažu, bei wakame jūros salotomis
  8. Portobello grybai savo sultyse, patiekiami su grill daržovėmis
  9. Daržovių troškinys su kokoso pienu ir chia sėklomis
  10. Kukurūzinis tofu sūrio pyragas su Pepito padažu
  11. Lęšių troškinukas bulvėje su marmuriniu anakardžių sūriu
  12. Veganiški balandėliai su dažovėmis ir Pesto padažu