Šaltieji užkandžiai
Antiena:
- Antis marinuota meduje, įdaryta obuoliais ir kriaušėmis (~ 2,5 kg)
- Marmurinis paštetas su antienos filė gabaliukais, pagardintas provanso žolelėmis ir brendžiu
- Antienos „confit“ cikorijos lape su šviežiais greipfrutais ir persikais vnt.
Žvėriena:
- Stirnienos karpačio su džiumbo kaparėliais ir pormezano drožlėmis
Triušiena:
- Triušienos terinas su ančių kepenėlių paštetu ir morkų – vanilės musu
Kiauliena:
- Keptas pieniškas paršelis (~ 7 kg)
- Keptas kiaulienos kumpis su kaulu, ilgai marinuotas brendyje su provanso žolelėmis, patiekamas su demi-glace bruknių padažu ir vyne virtomis kriaušėmis (~ 8 kg)
- Marinuota kiaulienos sprandinė užkepta traškia sluoksniuota tešla
- Kiaulienos terinas
Paukštiena:
- Įdaryta višta su abrikosais/su razinomis/su šokoladu/su pictacijomis (~ 2.0 kg)
- Naminė kepta žąsis įdaryta obuoliais ir kriaušėmis (~ 5.0 kg)
- Naminis vištienos terinas įdarytas graikiniais riešutais
- Vištienos terinas
- Kalakutienos suktinukai su daržovėmis
- Kalakutienos putėsiai vyno drebučiuose
Žuvis/ ūros gėrybės:
- Įdarytas karpis (~ 2.0 kg)
- Karpis burokėlių drebučiuose (~ 2.5 kg)
- Įdaryta lašiša (~3 kg)
- Garuose paruošta ir špinatais įdaryta lašiša
- Garuose paruošta argentinietiška lašiša pateikiama su balto vyno padažu ir skraiduolių žuvų ikrais
- Pomidorų karpačio su silke ir pikantiškomis salotomis
- Riebi silkės filė su baravykais
- Riebi silkės filė su džiovintais baravykais
- Riebi silkės filė su keptomis morkomis ir svogūnais
- Keptas starkis alaus tešloje
- Starkio musas savojos kopūstuose
- Kepti kalmarų žiedai
- Gravlax lašiša (marinuota su brendžiu ir burokėliais)
- Rūkytos lašišos suktinukai su sūrio kremu, pagardinti žolelėmis, pateikiami su žirnelių kremu ir degintais agurkais
Jautiena:
- Jautienos „roast beef“ su „terijaki“ padažu ir sezamo sėklomis
- Virtas jautienos liežuvis su krienų-majonezo padažu
Vegetariški:
- Sūrio – brokolių terinas su lengvu kreminiu padažu ir žolelėmis
- Burokėlių karpačio su kedro pinijomis
- Daržovių ir šparagų terinas su saulėje džiovintų pomidorų musu, patiekiamas su anakardžio riešutų ir baziliko padažu
KARŠTAS STARTERIS:
- Atlantinės jūros šukutės su burokėlių tyre, smidrais ir skraiduolių ikrais, pagardintos trumų aliejumi
- Karališkos krevetės „Flambe“ su jūros dumblių salotomis
- Karališkas keturių rūšių grybų ir itališkų triufelių Štriudelis su ožkos sūriu, patiekiamas su organiško kokosų pieno, kakavos sviesto ir kedro riešutų padažu
- Kreminė baravykų sriuba su trumų aliejumi
- Trinta topinambų sriuba patiekiama su karališka krevete ir citrinų putomis
- Kreminė moliūgų sriuba pagardinta apelsinų sultimis, patiekiama su kepintomis moliūgų sėklomis
- Plekšnės suktinukas patiekiamas su bulvių- morkų muslinu bei kaparėlių padažu
- Miško grybų užkandėlė
ŠALTAS STARTERIS:
Vištiena:
- Vištienos kepenėlių Parfait su persikų žėlė, penkių prieskonių duonele, anyžiuje marinuotu obuoliuku ir juodųjų serbentų Coul’iu bei salieru
Antiena:
- „Foie – gras“ pistacijų dulkėse su rūkyta anties filė pagardinta aviečių džemu ir šviežiomis avietėmis
- „Foie – gras“ su figų karpačo ir šviežiomis figomis
Veršiena:
- „Vitello tonatto“ – veršienos rostbifas su švelniu tuno musu
Jautiena:
- Jautienos karpačio su parmezano drožlėmis ir džiumbo kaparėliais, pagardintas trumų aliejumi
Triušiena:
- Triušienos terinas su ančių kepenėlių paštetu ir morkų – vanilės musu
Žuvis/Jūros gėrybės:
- Kamčiatkos krabas su Rose padažu, raudona ikra, žaliųjų žirnelių-mėtų spirale, krapų majonezu, pagardinta saldžiųjų kukurūzų padažu bei rūkyta paprika
- Kamčiatkos krabo, karamelizuoto ungurio ir krevečių spurgos TRIO patiekiama su anyžiuje marinuotu obuoliuku, krapų majonezu, morkų-Cointreau tyre bei ridikėlių-mėtų kilimėliu
- Rūkytas ungurys su pasukų žėlė, duonos trupiniais, marinuotu ridikėliu, ridikėlių daigais, pagardinta krapų majonezu ir koraliniu Tuile
- Krevečių karpačio su raudonaisiais ikrais ir pasiflorų putėsiais
- Krevečių karpačio su mangais, imbieru ir pasiflorų putėsiais
- Tuno tataki su avokado tapenade ir apelsinų – garstyčių emulsija
- Šviežio tuno „tar tar“ patiekiamas su kaparėliais, saulėje džiovintais pomidorais, česnakiniais svogūnėliais bei sezamo sėklomis
- Lašišos karpačio su pasiflorų putėsiais, mangais ir imbieru
- Sūdytos lašišos filė suktinukai špinatų apvalkale, įdaryti sūrio kremu, patiekiami su petražolių pesto padažu, ančiuvių majonezu bei kokoso ikrais
- Švelniai sūdyta lašišos filė pateikiama su avokado tapinambo ir kalamata alyvuogėmis bei marinuotais obuoliukais
- Rūkytos lašišos suktinukai su sūrio kremu, pagardinti žolelėmis, pateikiami su žirnelių kremu bei degintais agurkais
- Rūkytas ungurys su Foie-gras, karamelizuotais obuoliais, patiekamas su juodųjų serbentų ikrais bei obuolių kremu
- Starkio putėsiai savojos kopūstuose, patiekiami su salotų lapais ir burokėlių čianga arba šviežiomis daržovėmis
- Žemoje temperatūroje paruošti kalmarų čiuptuvai, patiekiami su garstyčių – apelsinų esencija ir šafrano bulvytėmis
Vegetariški:
- Burata sūris patiekiamas su įvairiaspalviais vyšniniais pomidorais, baziliko kempine, kedro pinijomis, pagardintas pesto padažu
- Stracciatella sūris su degintais agurkais, baziliko kempinėle ir blanširuotais šparagais
- Mėlynojo pelėsio sūrio salotos su karamelizuota kriauše, sultenės salotų lapais, žirnių daigais ir skrudintais anakardžio riešutais