Šaltieji užkandžiai

Antiena:

  1. Antis marinuota meduje, įdaryta obuoliais ir kriaušėmis (~ 2,5 kg)
  2. Marmurinis paštetas su antienos filė gabaliukais, pagardintas provanso žolelėmis ir brendžiu
  3. Antienos „confit“ cikorijos lape su šviežiais greipfrutais ir persikais vnt.

Žvėriena:

  1. Stirnienos karpačio su džiumbo kaparėliais ir pormezano drožlėmis

Triušiena:

  1. Triušienos terinas su ančių kepenėlių paštetu ir morkų – vanilės musu

Kiauliena:

  1. Keptas pieniškas paršelis (~ 7 kg)
  2. Keptas kiaulienos kumpis su kaulu, ilgai marinuotas brendyje su provanso žolelėmis, patiekamas su demi-glace bruknių padažu ir vyne virtomis kriaušėmis (~ 8 kg)
  3. Marinuota kiaulienos sprandinė užkepta traškia sluoksniuota tešla
  4. Kiaulienos terinas

Paukštiena:

  1. Įdaryta višta su abrikosais/su razinomis/su šokoladu/su pictacijomis (~ 2.0 kg)
  2. Naminė kepta žąsis įdaryta obuoliais ir kriaušėmis (~ 5.0 kg)
  3. Naminis vištienos terinas įdarytas graikiniais riešutais
  4. Vištienos terinas
  5. Kalakutienos suktinukai su daržovėmis
  6. Kalakutienos putėsiai vyno drebučiuose

Žuvis/ ūros gėrybės:

  1. Įdarytas karpis (~ 2.0 kg)
  2. Karpis burokėlių drebučiuose (~ 2.5 kg)
  3. Įdaryta lašiša (~3 kg)
  4. Garuose paruošta ir špinatais įdaryta lašiša
  5. Garuose paruošta argentinietiška lašiša pateikiama su balto vyno padažu ir skraiduolių žuvų ikrais
  6. Pomidorų karpačio su silke ir pikantiškomis salotomis
  7. Riebi silkės filė su baravykais
  8. Riebi silkės filė su džiovintais baravykais
  9. Riebi silkės filė su keptomis morkomis ir svogūnais
  10. Keptas starkis alaus tešloje
  11. Starkio musas savojos kopūstuose
  12. Kepti kalmarų žiedai
  13. Gravlax lašiša (marinuota su brendžiu ir burokėliais)
  14. Rūkytos lašišos suktinukai su sūrio kremu, pagardinti žolelėmis, pateikiami su žirnelių kremu ir degintais agurkais

Jautiena:

  1. Jautienos „roast beef“ su „terijaki“ padažu ir sezamo sėklomis
  2. Virtas jautienos liežuvis su krienų-majonezo padažu

Vegetariški:

  1. Sūrio – brokolių terinas su lengvu kreminiu padažu ir žolelėmis
  2. Burokėlių karpačio su kedro pinijomis
  3. Daržovių ir šparagų terinas su saulėje džiovintų pomidorų musu, patiekiamas su anakardžio riešutų ir baziliko padažu

KARŠTAS STARTERIS:

  1. Atlantinės jūros šukutės su burokėlių tyre, smidrais ir skraiduolių ikrais, pagardintos trumų aliejumi
  2. Karališkos krevetės „Flambe“ su jūros dumblių salotomis
  3. Karališkas keturių rūšių grybų ir itališkų triufelių Štriudelis su ožkos sūriu, patiekiamas su organiško kokosų pieno, kakavos sviesto ir kedro riešutų padažu
  4. Kreminė baravykų sriuba su trumų aliejumi
  5. Trinta topinambų sriuba patiekiama su karališka krevete ir citrinų putomis
  6. Kreminė moliūgų sriuba pagardinta apelsinų sultimis, patiekiama su kepintomis moliūgų sėklomis
  7. Plekšnės suktinukas patiekiamas su bulvių- morkų muslinu bei kaparėlių padažu
  8. Miško grybų užkandėlė

ŠALTAS STARTERIS:

Vištiena:

  1. Vištienos kepenėlių Parfait su persikų žėlė, penkių prieskonių duonele, anyžiuje marinuotu obuoliuku ir juodųjų serbentų Coul’iu bei salieru

Antiena:

  1. „Foie – gras“ pistacijų dulkėse su rūkyta anties filė pagardinta aviečių džemu ir šviežiomis avietėmis
  2. „Foie – gras“ su figų karpačo ir šviežiomis figomis

Veršiena:

  1. „Vitello tonatto“ – veršienos rostbifas su švelniu tuno musu

Jautiena:

  1. Jautienos karpačio su parmezano drožlėmis ir džiumbo kaparėliais, pagardintas trumų aliejumi

Triušiena:

  1. Triušienos terinas su ančių kepenėlių paštetu ir morkų – vanilės musu

Žuvis/Jūros gėrybės:

  1. Kamčiatkos krabas su Rose padažu, raudona ikra, žaliųjų žirnelių-mėtų spirale, krapų majonezu, pagardinta saldžiųjų kukurūzų padažu bei rūkyta paprika
  2. Kamčiatkos krabo, karamelizuoto ungurio ir krevečių spurgos TRIO patiekiama su anyžiuje marinuotu obuoliuku, krapų majonezu, morkų-Cointreau tyre bei ridikėlių-mėtų kilimėliu
  3. Rūkytas ungurys su pasukų žėlė, duonos trupiniais, marinuotu ridikėliu, ridikėlių daigais, pagardinta krapų majonezu ir koraliniu Tuile
  4. Krevečių karpačio su raudonaisiais ikrais ir pasiflorų putėsiais
  5. Krevečių karpačio su mangais, imbieru ir pasiflorų putėsiais
  6. Tuno tataki su avokado tapenade ir apelsinų – garstyčių emulsija
  7. Šviežio tuno „tar tar“ patiekiamas su kaparėliais, saulėje džiovintais pomidorais, česnakiniais svogūnėliais bei sezamo sėklomis
  8. Lašišos karpačio su pasiflorų putėsiais, mangais ir imbieru
  9. Sūdytos lašišos filė suktinukai špinatų apvalkale, įdaryti sūrio kremu, patiekiami su petražolių pesto padažu, ančiuvių majonezu bei kokoso ikrais
  10. Švelniai sūdyta lašišos filė pateikiama su avokado tapinambo ir kalamata alyvuogėmis bei marinuotais obuoliukais
  11. Rūkytos lašišos suktinukai su sūrio kremu, pagardinti žolelėmis, pateikiami su žirnelių kremu bei degintais agurkais
  12. Rūkytas ungurys su Foie-gras, karamelizuotais obuoliais, patiekamas su juodųjų serbentų ikrais bei obuolių kremu
  13. Starkio putėsiai savojos kopūstuose, patiekiami su salotų lapais ir burokėlių čianga arba šviežiomis daržovėmis
  14. Žemoje temperatūroje paruošti kalmarų čiuptuvai, patiekiami su garstyčių – apelsinų esencija ir šafrano bulvytėmis

Vegetariški:

  1. Burata sūris patiekiamas su įvairiaspalviais vyšniniais pomidorais, baziliko kempine, kedro pinijomis, pagardintas pesto padažu
  2. Stracciatella sūris su degintais agurkais, baziliko kempinėle ir blanširuotais šparagais
  3. Mėlynojo pelėsio sūrio salotos su karamelizuota kriauše, sultenės salotų lapais, žirnių daigais ir skrudintais anakardžio riešutais