Vieno kąsnio sumuštiniai
Antiena:
- Profitrolis su ančių kepenėlių paštetu ir apelsinų džemu
- Ančių kepenėlių paštetas ant vaisinės duonelės su figų džemu
- Mini kriaušė su antienos musu bei parmezano sūrio drožlėmis
- „Foie- gras“ kąsnelis su rūkyta anties filė ir aviečių džemu
- „Foie- gras“ kąsnelis ant vaisinės duonelės su apelsinų-imbiero džemu
- Antiena „confit“ su saldžiarūgščiu padažu cikorijos lape
- Traškūs krepšeliai su antienos filė ir karamelizuotais svogūnais
- Rūkytos antienos filė su karamelizuotu ananasu ir šviežiu greipfrutu
Žvėriena:
- Vytinta stirniena su porto vyne marinuota vyšnia
- Žvėrienos terinas ant vaisinės duonelės su apelsinų džemu
- Žvėrienos terinas su balzamike marinuotu svogūnėliu
- Stirnienos filė “ kąsnelis“ su mini kriaušyte ir pelėsiniu sūriu
Kiauliena:
- Karšto rūkymo kiaulienos filė suktinukas su sūrio kremu ir žolelėmis
- Kiaulienos terinas ant grūdėtos duonelės su džiumbo kaparėliu
- Karšto rūkymo šoninės suktinukas su daržovių iešmeliu
- Serano kumpio iešmelis su melionu, parmezanu ir baziliku
- Kiaulienos filė „bokštelis“, baravykų – trumų kremas, skrudinta duonelė
- Kiaulienos filė „bokštelis“ su keptu burokėliu ir šviežių žirnelių daigais
- Mini sumuštinukas su vytintu kumpiu ir kornišonu
- Šparagas apsuktas Serano kumpio griežinėliu
- Traški grisini lazdelė su Serano kumpio juostelėmis
Vištiena:
- Vištienos krūtinėlės iešmelis su sezamu ir „rose“ padažu
- Tortilijos suktinukas su terijaki vištiena ir traškiomis salotomis
- Vištienos terinas ant grūdėtos duonelės su žolelėmis ir mini pomidoriuku
- Profitroliai su kepenėlių paštetu ir antienos gabaliukais
Jautiena:
- Jautienos liežuvio suktinukas su „Vitello-tonnato“ padažu
- Jautienos liežuvio suktinukas su daržovių iešmeliu
- Kepta jautienos filė su „Roquefort“ pelėsiniu sūriu ir žaliaisiais šparagais
- Jautienos „tartar“ su kaparėliais ant skrudintos duonelės su „kongo“ bulvių traškučiu
- Keptų baklažanų – liežuvio suktinukas pagardintas krienų padažu
- Jautienos „tartar“ suši nori lape
Žuvis:
- Profitrolis su sūdyta lašiša ir „tar-tar“ padažu
- Rūkyto ungurio ir „foie-gras“ užkandėlė su obuolių piure
- Rūkyto ungurio ir šviežio agurko užkandėlė
- Rūkytas ungurys su putpelės kiaušiniu ir raudonaisiais lašišiniais ikrais
- Profitrolis su paprika eskalibada ir ančiuviais
- Brusketas su grill daržovėmis ir ančiuviais
- Lašišos “tartar“ suši nori lape su džiovintų pomidorų pesto padažu
- Lašišos „tartar“ su pesto padažu ant skrudintos duonelės
- Sūdyta lašišos filė su putpelės kiaušiniu ir raudonaisiais lašišiniais ikrais ant paskrudintos duonelės
- Tortilijos suktinukas su lašiša ir traškiomis salotomis
- Marinuotos lašišos kubelis su žirnelių – mėtų kremu
- Sūdytos lašišos suktinukas su sūrio kremu
- Mini sumuštinukas su sūdyta lašiša, putpelių kiaušiniu bei žolelių sviestu ant traškios duonelės
- Marinuotas šviežio tuno kubelis sezame su jūros dumbliais
- Tuno tataki su pesto padažu ir topinambo traškučiu
- Tuno tataki su artišokais
- Tuno tartaras suši nori lape
- Šviežio tuno suktinukai su krevečių – sūrio kremu
- Šviežio tuno “tar tar“ suši nori lape ir japonišku padažu
- Šviežio tuno “tar tar“ su kaparėliais, džiovintais pomidorais, svogūnėliais ir sezamo sėklomis
- Riebios silkės filė ant grūdėtos duonelės su baravykų kremu ir žolelėmis
- Riebios silkės filė gabalėliai su marinuotu burokėliu ir bulvyte
Jūros gėrybės:
- Mini aštuonkojo vėrinukas su „šafrano“ bulvyte ir saulėje džiovintais pomidorais
- Mini aštuonkojo vėrinukas su saulėje džiovintais pomidorais ir pasiflorais
- Jūros gėrybių „seviche“ su avokadų padažu
- Krevečių spurga su čili padažu
- Karališka krevetė „kataifi“ tešloje su saldžiu čili padažu
- Krevetė tempuroje su tadziki padažu
- Krevečių – sūrio triufelis žolelių apvalkale ant skrudintos duonelės
Vegetariški:
- 3-jų rūšių sūrio triufelis migdolų drožlėse
- Sūrio triufelis pistacijų dulkėse
- Profitrolis su dviejų sūrių kremu
- Profitrolis su baklažanų – Brie sūrio musu, pagardintas žolelėmis
- Arbūzo ir fetos sūrio iešmelis su baziliku
- Mocarelos – cherry pomidorų iešmelis su pesto padažu
- Rojaus obuoliukų- mocarelos iešmelis
- Sūrio – grybų vėrinukas su alyvuogėmis
- Pelėsinio sūrio „Brie“ kąsnelis su graikiniu riešutu ir krekeriu
- Šviežio agurko kubelis įdarytas fetos sūriu su „tapenado“ padažu
- Mėlynojo pelėsinio sūrio kąsnelis su vynuoge ir krekeriu
- Mini kriaušė su sūrio triufeliu
- Keptų baklažanų suktinukas su varškės, graikinių riešutų bei žalumynų įdaru
- Traškus tešlos krepšelis su salierais, špinatais ir Džiugo sūriu
- Griliuje keptos cukinijos bokštelis su mėtomis ir ožkos sūriu
- Profitrolis su ispanišku griliuotų paprikų ir alyvuogių kremu
- Datulė įdaryta pikantišku varškės kremu
- Brusketa su grill daržovėmis ir mėlynuoju pelėsiniu sūriu
- Brusketa su miško grybais ir kedrų pinijomis
- Brusketa su paprika Muhamara ir karamelizuotomis morkytėmis
- Brusketa su avokadų – pomidorų salsa
- Brusketa su pomidorų salsa
Veganiški:
- Filo tešlos krepšelis įdarytas avokadų – alyvuogių musu, itališkais triufeliais bei šviežiais mangais
- Burokėlių musas su kedro pinijomis ant grūdėtos duonelės
- Sėklų krepšelis su paprika Muhamara (paprikos, graikinių riešutų ir saulėje džiovintų pomidorų musas)
- Daržovių lazdelės su gvakamole
- Žiedinio kopūsto kąsnelis su pistacijų riešutais ir žaluma
- Traškūs ritinėliai su daržovėmis ir saldžiu čili padažu
- Gaivi vynuogė anakardžių riešutų muso apvalkale, pistacijų dulkėse
- Sėklų krepšelis su humusu
- Sėklų krepšelis su grybų paštetu
- Kepta cukinija su šilkiniu „Tofu“ sūriu
- Bulvių krepšeliai su baklažanų musu
- Didžiosios alyvuogės įdarytos veganišku sūriu ir apkeptos traškioje linų sėmenų ir speltos miltų plutelėje